PSV praat vandaag met Lammers: ''De Jong zit met kwestie in de maag''

1
PSV praat vandaag met Lammers: ''De Jong zit met kwestie in de maag''

De belangenbehartigers van Sam Lammers praten vandaag met de clubleiding van PSV over een mogelijke transfer naar Atalanta Bergamo, dat meldt Voetbal International.

De spits, die nog een eenjarig contract bij PSV heeft, wil graag naar Italië verkassen en is persoonlijk al rond met Atalanta Bergamo, dat naar verluidt zeven miljoen euro wil betalen voor Lammers. "Maar PSV wil absoluut een bedrag dat in de dubbele cijfers loopt", schrijft clubwatcher Marco Timmer.

"Het liefst raakt de club de aanvaller helemaal niet kwijt. Sterker, de clubleiding meent al een mondeling akkoord met Lammers te hebben", doelt Timmer op een mogelijke contractverlenging. "In een normale situatie had Lammers gewoon zijn contract verlengd, zijn doelpunten gemaakt en was hij voor vijftien miljoen euro plus vertrokken. Maar Lammers stapte over van zaakwaarnemer."

"John de Jong zit met de kwestie in zijn maag", vervolgt Timmer. "Aan een ontevreden speler heeft PSV niets, dat gaat namelijk zijn weerslag hebben op de groep en de nieuwe energie die er door de komst van Schmidt en zijn staf toch onmiskenbaar is. Maar PSV kan ook niet zomaar meewerken. PSV stelt zich de afgelopen week daarom hard en principieel op en wil daarmee een voorbeeld stellen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Sep 2020 om 13:22
    Lammers past zich maar lekker aan. Als PSV met elke wind mee kort waaien gaat elke speler straks voor een appel en een ei de deur uit.
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›