'PSV wil FC Eindhoven-aanvaller (19) stallen in beloftenteam'

0
'PSV wil FC Eindhoven-aanvaller (19) stallen in beloftenteam'

Kaj de Rooij staat in de belangstelling van PSV en FC Utrecht, maar mogelijk gaat NAC Breda aan de haal met FC Eindhoven-aanvaller Kaj de Rooi (19). Yadran Blanco weet te melden dat de 'Parel van het Zuiden' financiële ruimte heeft door de transfer van Jan Paul van Hecke. 

"Met de transferinkomsten van Jan Paul van Hecke - NAC staat op het punt de verdediger te verkopen aan Brighton & Hove Albion - wil de eerstedivisionist doorschakelen en zo snel als mogelijk nieuwe spelers naar Breda halen", schrijft de verslaggever op de website van BN/De Stem.

"Zo heeft de leiding volgens ingewijden onlangs een bod uitgebracht bij FC Eindhoven om Kaj de Rooij over te nemen", vervolgt de verslaggever. "In de strijd om de handtekening van de 19-jarige vleugelaanvaller heeft NAC, dat schreeuwt om aanvallende versterkingen, concurrentie van FC Utrecht en PSV dat hem in de eerste divisie bij het beloftenteam wil stallen", verklapt Blanco. 

"Plus het vooruitzicht dat hij op gezette tijden met de selectie van PSV-trainer Roger Schmidt mag trainen", legt hij uit. Blanco is benieuwd waar De Rooij zijn loopbaan uiteindelijk gaat vervolgen. "Met een bedrag rond de 2,5 tot 3 ton zou FC Eindhoven genoegen kunnen nemen om het nog eenjarige contract van De Rooij af te kopen", voorspelt hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›