''Lucius heeft nogal wat gesodemieter gehad met dat vuurwerk''

0
''Lucius heeft nogal wat gesodemieter gehad met dat vuurwerk''

Björn van der Doelen bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij PSV. De middenvelder, die in het verleden ook nog bij clubs als Standard Luik, FC Twente en NEC speelde, wijst onder andere op het 'vuurwerkhandeltje' van Theo Lucius. 

"Aan het einde van het jaar hing hij altijd twee briefjes op, in de kleedkamer of de massageruimte", blikt hij terug in gesprek met Voetbal International. "Legale paketen stond op het ene, op het andere Iligale paketen. Ik vergeet het nooit. “Bestellen maar, hè, jongens”, zei Theo dan. Aan mij heeft-ie niks verdiend, ik ben niet van het vuurwerk. Maar hij deed best aardige zaken. Dat kun je je vandaag de dag toch niet meer voorstellen, bij een club als PSV", lacht Van der Doelen. 

"Theo heeft uiteindelijk ook nogal wat gesodemieter gehad met dat vuurwerk. “Oogverblindend mooi”, noemde hij zijn spul. Dat was óók Theo, zullen we maar zeggen", legt hij uit. "Er ging weleens wat mis, maar hij is gewoon een goed jong. Totaal pretentieloos, dat vind ik mooi. Nu ik zo over hem aan het vertellen ben en terugdenk aan de lol die we samen hebben gehad, denk ik echt: Verdomme, man, wat een geluk dat ik het allemaal heb mogen meemaken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›