Hiddink: ''Ben op de achtergrond nog wel bezig met John de Jong''

0
Hiddink: ''Ben op de achtergrond nog wel bezig met John de Jong''

Guus Hiddink is ook komend seizoen betrokken bij PSV. Dat oud-trainer van de Eindhovenaren spart nog regelmatig met technisch directeur John de Jong.

"Ik laat de nieuwe trainer Roger Schmidt lekker zijn gang gaan, maar ik ga er zeker af en toe kijken", vertelt Hiddink in gesprek met Helden Magazine. "Op de achtergrond ben ik nog wel bezig met technisch directeur John de Jong."

Schmidt is bij PSV de uiteindelijke opvolger van Mark van Bommel. Hiddink heeft zich niet gemengd in het ontslag van Van Bommel. "Dat is een beetje langs me heen gegaan", meent hij. "Ik was op dat moment in China bezig en heb ook geen contact met hem gehad."

Hiddink is momenteel niet werkzaam als trainer, maar sluit ondanks zijn leeftijd (73) een functie niet uit. "Ik heb ooi gezegd dat het nu wel mooi is geweest. Maar dat heb ik moeten herroepen toen ik Chelsea ging trainen in 2015 en het olympisch elftal van China in 2018. Zolang ik fit blijft en er komt echt iets leuks, wie weet... Maar niet op dagelijkse basis", aldus Hiddink.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!