Fysiotherapeut Louwers van PSV naar VVV-Venlo: ''Ik ben PSV dankbaar''

0
Fysiotherapeut Louwers van PSV naar VVV-Venlo: ''Ik ben PSV dankbaar''

"Oud-eredivisionisten versterken VVV", verkondigt VVV Venlo trots. Één van die oud-eredivisionisten is Falk Louwers. Hij was dit seizoen fysiotherapeut bij PSV en zal volgend seizoen weer teruggaan naar VVV Venlo.

Louwers is dankbaar voor zijn tijd bij PSV. "Een jaar in de keuken mogen kijken bij PSV Eindhoven was zeer leerzaam. Ik heb er samen mogen werken met de beste medici uit de Nederlandse voetballerij rondom een uitgebreide selectie en bijzondere wedstrijden mogen meemaken. Ik ben PSV dankbaar voor deze leerzame periode. De opgedane ervaring ga ik nu bij VVV-Venlo in de praktijk brengen. Ik heb enorm veel zin om weer in De Koel aan de slag te gaan", vertelt fysiotherapeut Louwers.

Stan Valckx, manager bij VVV Voetbal, deelt zijn dankbaarheid. "We combineren een ‘gouden fysiokoppel’: vader en zoon Louwers! Maar zonder gekheid: Falk heeft in Eindhoven een jaar lang meegedraaid op top-Eredivisieniveau. Dat werpt z’n vruchten af. Wij zijn blij dat we gebruik kunnen maken van zijn expertise en hem weer terug hebben in De Koel", aldus Valckx.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›