'Liefhebber' Robben maakt indruk: ''Hij kan een sensatie worden''

0
'Liefhebber' Robben maakt indruk: ''Hij kan een sensatie worden''

Ronald Waterreus bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij PSV. De voormalig profvoetballer speelde onder andere samen met Arjen Robben en kijkt uit naar de rentree op de Nederlandse velden van de 36-jarige aanvaller. 

"Een bezeten liefhebber is hij", legt hij uit in zijn column voor de Limburger. "Arjen gaat bij FC Groningen zijn profcarrière geen nieuw leven in blazen. Arjen gaat met zijn cluppie niet op jacht naar prijzen. Nee, Arjen gaat gewoon voetballen. Lekker voetballen", aldus Waterreus.

"Kijk naar dat filmpje dat hij zaterdag deelde met zijn miljoenen volgers en je ziet een jongen - ja, een jongen - bij wie de pure voetballiefde van zijn lijf druipt. Die haast kinderlijk geniet van een fraai balletje buitenkant links, balletjes die hij in Eindhoven, Londen, Madrid en München misschien al wel driehonderdduizend keer heeft gegeven", vervolgt hij enthousiast.

Waterreus heeft ook nog een duidelijk advies voor Wesley Sneijder. "Tegen Wesley zou ik willen zeggen: laat je alsjeblieft niet verleiden tot een jaartje ballen bij FC Utrecht, ook al gaan ze net als in Groningen massaal voor een seizoenkaart in de rij staan om jou aan het werk te zien. Het gevaar is te groot dat het zielig gaat worden en dat verdien je met jouw staat van dienst niet", waarschuwt hij. 

"Bij Arjen is dat risico uitgesloten", constateert Waterreus. "Hij kan straks tien wedstrijden spelen of twintig, dertig of wellicht slechts eentje. Hij kan een sensatie worden, een mannetje van glas of misschien iets er tussenin. Maar een 36-jarige voor wie Broekster Boys-uit net zo mooi is als een wedstrijd tegen Ajax of Feyenoord verdient hoe dan ook alle support en bewondering." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›