''Ik ontfermde me over jonge jongens als Wijnaldum en Willems''

0
''Ik ontfermde me over jonge jongens als Wijnaldum en Willems''

Boy Waterman bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij PSV. De doelman, die in het verleden onder meer bij SC Heerenveen, AZ en De Graafschap heeft gespeeld, speelde bij de club uit Eindhoven samen met veel jonge talenten. 

“Iedereen kon het wel goed met elkaar vinden, maar je hebt altijd jongens met wie je iets meer optrekt", legt hij uit in gesprek met Voetbalzone. "Ik was een van de ouderen en ontfermde me over de jonge jongens als Wijnaldum, Jetro Willems en Luciano Narsingh. We gingen buiten het voetbal ook met elkaar om en met allemaal heb ik nog goed contact", aldus Waterman, die vol lof is over Wijnaldum. 

“Hij had zijn mening klaar en durfde zich uit te spreken als er was. Ondanks zijn leeftijd, was hij diegene die zich uitsprak als er wat was", blikt hij terug. "Ik weet dat ik dat bewonderenswaardig vond, omdat ik dat op zijn leeftijd niet deed. Niet dat ik over me heen liet lopen, maar ik voelde me niet aangesproken er iets over te zeggen als er wat in de groep gebeurde", besluit Waterman over zijn PSV-tijd. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›