Driessen ziet AZ als titelfavoriet: ''Bij PSV is Schmidt dé aankoop''

0
Driessen ziet AZ als titelfavoriet: ''Bij PSV is Schmidt dé aankoop''

Valentijn Driessen heeft AZ als titelfavoriet gebombardeerd. De journalist van De Telegraaf meent wel dat de Alkmaarders dan Calvin Stengs en Myron Boadu moeten behouden.

"Dat zijn natuurlijk extra kwaliteiten", zegt Driessen bij Veronica Inside. "Dat zijn mensen die wedstrijden voor je openbreken, wedstrijden voor je winnen. Die zijn goud waard, zeker voor een club als AZ in de Nederlandse competitie. AZ wil graag de selectie bij elkaar houden, maar Arne Slot heeft al aangegeven dat dat een heel moeilijk verhaal kan gaan worden."

Driessen vindt AZ de titelfavoriet, omdat het elftal van trainer Arne Slot al ingespeeld is. "Als daar een beetje dezelfde ploeg blijft staan dan is AZ de grote kanshebber. Midtsjø blijft ook nog, want die heeft ook bijgetekend nu. Dat is een prima speler. En die blijven allemaal bij elkaar, de jonge jongens die het verschil maken zijn een jaar ouder en gaan ook dadelijk verder meedraaien in de Europa League of de Champions League. Dus die zijn voor mij kampioenskandidaat nummer één."

"Ajax moet daarentegen het verlies van Ziyech opvangen en eventueel van andere spelers", vervolgt de journalist. "Nou, met de aankopen zijn ze niet echt gelukkig geweest, zeker in het afgelopen seizoen. Dus daar moet gekocht worden dus dan moet je maar afwachten hoe zich dat weer ontwikkelt. Feyenoord doet het heel goed, zeker voor het Nederlandse niveau. PSV is de grote onbekende en daar is dé grote aankoop trainer Roger Schmidt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›