''Feyenoord bijna klaar voor het gevecht met Ajax en PSV''

0
''Feyenoord bijna klaar voor het gevecht met Ajax en PSV''

Feyenoord is de laatste weken erg actief op de transfermarkt en heeft ook al verschillende spelers langer kunnen behouden. Martijn Krabbendam ziet dat de ploeg uit Rotterdam er goed voor staat.

"Dick Advocaat beperkt zich niet tot alleen maar trainen bij Feyenoord", schrijft hij in Voetbal International. "De succescoach bemoeide zich nadrukkelijk met de komst van Bryan Linssen en Mark Diemers, en met de contractverlengingen van Leroy Fer en Orkun Kökcü. Daarmee is de Rotterdamse club – op een paar posities na – nu al klaar voor het nieuwe seizoen én het gevecht met Ajax en PSV."

Krabbendam vervolgt: "De Rotterdammers hebben niet het geld van Ajax of een nieuwe moderne Duitse trainersstaf zoals in Eindhoven, maar wel iets wat de concurrentie (nog) niet heeft: de club is voorbereid op het nieuwe seizoen, corona-proof. Klaar voor een felle strijd in korte tijd op drie fronten."

Bij Feyenoord kunnen Dick Advocaat en Frank Arnesen nu rustig afwachten, volgens Krabbendam. "De trainer en td hebben hun selectie al bijna rond en gaan nu eens kijken wat er in Eindhoven en Amsterdam gebeurt. Daar zien ze twee clubs waar het rustig is, maar wel het een en ander staat te gebeuren."

Krabbendam legt uit: "Welke spelers gaat PSV halen die het Volgassfussball van de nieuwe trainer Roger Schmidt kunnen uitvoeren? Lukt dat ook? En wat gebeurt er in Amsterdam met basiskrachten zoals Donny van der Beek, Nicolás Tagliafico en Andre Onana? Als die gaan – wat de verwachting is – hoe snel zijn de vervangers dan ingepast?", aldus de sportjournalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›