Feyenoord kijkt naar PSV: ''Zij zullen alles uit de kast halen''

0
Feyenoord kijkt naar PSV: ''Zij zullen alles uit de kast halen''

Bryan Linssen lijkt vandaag of morgen bij Feyenoord gepresenteerd te gaan worden, terwijl Mark Diemers al vast is gelegd. Volgens het Algemeen Dagblad komen deze zetten uit de koker van trainer Dick Advocaat.

"Natuurlijk wil trainer Dick Advocaat na de derde plek van afgelopen seizoen verder omhoog. Maar de Hagenaar weet ook dat nummer vier PSV alles uit de kast zal halen om beter voor de dag te komen dan afgelopen seizoen. Bovendien zien ze in De Kuip dat FC Utrecht over een sterke selectie beschikt voor komend seizoen. Advocaat moet allereerst maar zorgen dat hij die clubs weer voor kan blijven", schrijft Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad.

Feyenoord begon het afgelopen seizoen erg matig. "Dat Jaap Stam vorig seizoen lange tijd moest puzzelen was één van de oorzaken dat Feyenoord zo moeizaam begon", gaat Gouka verder. "Advocaat wil de zeven weken voorbereiding tot de start van de competitie puur gebruiken om aan details te werken en om te zorgen dat de ploeg fysiek klaar is voor een vreemd en zwaar seizoen. Niet aan puzzelwerk."

"Linssen is een speler die als linkerspits veel 'naar binnen' speelt, iets wat Advocaat zijn buitenspelers graag ziet doen. Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia hebben aan de linkerkant het vermogen om er voortdurend overheen te denderen", aldus de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›