'PSV gaat voor bizarre deal met Italiaanse topclub'

0
'PSV gaat voor bizarre deal met Italiaanse topclub'

Denzel Dumfries is en blijft voorlopig de nummer 1 op het lijstje van AC Milan. Volgens Calciomercato gaat de Italiaanse club er vanuit groen licht te ontvangen aan het einde van juni.

De rechtsback heeft met name met zijn aanvallende kwaliteiten een hoop indruk gemaakt. Met zijn zeven doelpunten was hij behoorlijk productief dit seizoen. Zijn contract loopt door tot 2023, maar volgens het Italiaanse medium ligt de toekomst van Dumfries in het buitenland.

Als het aan PSV ligt vertrekt Dumfries voor de hoofdprijs van 25 miljoen euro, maar het medium claimt ook dat zaakwaarnemer Mino Raiola zou zijn ingezet om die prijs te doen laten dalen. Door de coronacrisis en het feit dat PSV ook nog eens miljoenen euro's misloopt door geen Champions League voetbal te spelen volgend seizoen, zou de club naar verluidt de Oranje-international wel moeten verkopen.

AC Milan denkt zeker dertig procent van de transfersom af te kunnen halen waarmee de transfersom daalt naar 17,5 miljoen euro. Of dit gaat lukken, is nog maar de vraag. Wel denken de Italianen uiterlijk eind juni een deal te hebben gesloten.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›