Van der Gijp: ''Dat denigrerende toontje. Misselijkmakend, vind ik dat''

0
Van der Gijp: ''Dat denigrerende toontje. Misselijkmakend, vind ik dat''

Memphis Depay kreeg maandagavond veel kritische reacties bij Veronica Inside. Er zijn beelden verschenen waar de voormalig speler van PSV het aan de stok krijgt met een politieagent.

"Die jongen is ook bezig met een zoektocht van wat hij met het leven aan moet", begint René van der Gijp. "De ene keer met dat tijgertje, toentertijd met die vliegtuigjes, dan rapt hij weer, onze lieve heer heeft hij al gehad en nu rijdt hij de hele dag met een open Mercedes rond in Rotterdam."

"Dan denk ik: jochie, ga wat zinnigs doen met je leven. Zoek een vriendin. Doe normaal joh", stelt Van der Gijp. "Je kunt nog wel tegen een agent zeggen: ik word er een beetje moe van, ben er klaar mee. Maar dat denigrerende toontje. Misselijkmakend, vind ik dat. Echt misselijkmakend."

Johan Derksen noemt Memphis' gedrag 'heel eng'. "Om tegen zo'n agent, die vijf keer per dag in levensgevaar is voor een vrij matig salaris, te zeggen: je bent jaloers. Dat zegt heel veel over Memphis. Ergens spoort hij niet. Hij heeft iets in zijn hersenen dat hij iets bijzonders heeft. Dat is mateloos irritant."

Wim Kieft reageert iets genuanceerder. "Ik denk dat het allemaal onzekerheid is, dat gedrag van hem. Elke keer wil hij op een bepaalde manier laten zien dat hij boven dingen staat. Of dat hij maling heeft aan weet ik veel wat. Het is vermoeiend gedrag. Je hoopt dat hij wat zelfreflectie heeft als hij zichzelf zo terugziet. Het is gewoon niet leuk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›