Mauro: ''Bij PSV zat ik op de bank, hier speelde ik vooral''

0
Mauro: ''Bij PSV zat ik op de bank, hier speelde ik vooral''

Mauro Junior neemt vandaag afscheid van Heracles Almelo, zo weet de Tubantia te melden. Alle spelers met een aflopend (huur)contract hebben toestemming gekregen om te vertrekken en hoeven dus niet meer mee te trainen met de ploeg van trainer Frank Wormuth. 

"Ik vind het raar om weg te gaan uit Almelo, helemaal op deze manier. Toch is de verandering ook goed. Ik hou echt niet van trainen zonder doel en dat doen we al best lang", vertelt de Braziliaan, die terugkeert bij PSV. "Daar train ik nog tien dagen mee. Mijn droom is nog steeds om door te breken in Eindhoven", aldus Mauro Junior, die zich uitstekend heeft ontwikkeld bij Heracles Almelo. 

"Ik wilde bewijzen dat ik niet voor niets naar Nederland was gekomen. Ik denk dat het gelukt is, ik heb meer dan 25 duels gespeeld", vervolgt hij tevreden. "Het is jammer dat de competitie stopte, anders waren dat er waarschijnlijk meer geweest. Bij PSV zat ik op de bank, hier speelde ik vooral. Het is een heel ander gevoel", constateert Mauro Junior, die ook 'opener' is geworden. 

"Ik zie de wereld om me heen beter. Bij Heracles zijn de lijntjes kort. Je kunt makkelijk een praatje maken met de technisch directeur of directeur, je komt elkaar gewoon tegen op de gang", legt hij uit. "Bij PSV is de afstand veel groter. De fans komen hier ook dichterbij. In het begin sloot ik me af, wist ik niet hoe ik er mee om moest gaan. Dat kan ik nu beter.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›