PSV verlengt met SportsLounge 1988: ''Enthousiast over het format''

0
PSV verlengt met SportsLounge 1988: ''Enthousiast over het format''

PSV heeft de samenwerking met SportsLounge 1988 verlengd. De concepten SportsLounge 1988 en SportsBox 1988, gelegen op de Bestuurs- en Sponsoretage van het Philips Stadion, zullen zeker tot medio 2024 gevestigd zijn in het Philips Stadion. 

In de ruimte is plaats voor 220 gasten en wordt er op een laagdrempelige manier genetwerkt. "Wij zijn enthousiast over het format en erg gelukkig dat deze samenwerking nieuwe hoofdstukken zal krijgen", reageert commercieel directeur Frans Janssen op de clubwebsite. "Uit de verlenging van deze concepten spreekt vertrouwen in het zakelijke netwerk van PSV en de rol die de club, ook nu, kan spelen in het verbinden van partijen. We kijken uit naar de komende jaren."

Vanwege de grote belangstelling zijn de zijn de faciliteiten van SportsLounge 1988 in het seizoen 2019-2020 al eens uitgebreid. Destijds werd de SportsBox 1988 opgericht. "We hebben met onze SportsLounge 1988 en de SportsBox 1988 ruimtes gecreëerd met een informeel karakter. Een plaats waarin eenieder zich prettig kan voelen", aldus initiatiefnemer Hub Janssen.

"We zijn erg verheugd dat we met deze overeenkomst voor een nog langere periode aan PSV zijn verbonden. We geloven in het concept, maar zeker ook de samenwerking met de club. PSV heeft zich altijd constructief opgesteld en denkt mee met onze wensen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›