Steun voor Bruma: ''Er speelde wat in zijn privésituatie''

0
Steun voor Bruma: ''Er speelde wat in zijn privésituatie''

Bruma heeft een teleurstellend eerste seizoen bij PSV achter de rug. De Portugees werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen binnengehaald, maar kon het niet bolwerken in Eindhoven.

Ibrahim Afellay ziet echter de potentie van Bruma. Volgens de 34-jarige middenvelder, die zelf vertrekt bij PSV, hebben de matige prestaties van Bruma te maken met zijn privésituatie. "Sommige jongens presteren misschien niet goed, maar soms zit daar ook een verhaal achter", zegt Afellay bij PSV TV. "Mensen oordelen vaak zonder dat ze de achtergrond kennen."

De aanvoerder was een klankbord voor de spelersgroep. "Als je Bruma bijvoorbeeld ziet... Hij had een moeilijke periode. Maar ik weet ook wat er in zijn privésituatie speelde op dat moment. Dan kan ik me wel voorstellen dat hij het moeilijk had", aldus Afellay, die verder niet op de situatie ingaat. Bruma zou wel voor een miljoenenbedrag zijn opgelicht door een vriend.

Afellay houdt vertrouwen in de Portugese aanvaller. "Tegelijkertijd zie ik iedere dag op de training wat voor potentie hij heeft. Ik hoop dat dat er uit gaat komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›