'Verdeelde reacties' bij PSV-supporters over seizoenkaartverlenging

1
'Verdeelde reacties' bij PSV-supporters over seizoenkaartverlenging

PSV start volgende week met de verlenging van de seizoenkaarten. De club uit Eindhoven maakte eerder deze maand de verschillende opties bekend. Volgens clubwatcher Rik Elfrink zijn de reacties onder de PSV-supporters 'verdeeld'.

"Met name het gegeven dat supporters altijd een (klein) deel van het risico op spelen zonder publiek dragen, maakt niet iedereen op voorhand enthousiast", schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De journalist geeft ook aan dat een grote groep supporters hun seizoenkaart sowieso gaat verlengen, zonder financieel (veel) in te leveren.

PSV brengt drie verschillende soorten seizoenkaarten uit. "De club heeft gezocht naar een balans tussen de noodzaak om inkomsten te genereren en als andere uiterste het ontzien van fans. Voor degene die weinig te besteden heeft en niet veel kan of wil betalen, is daarom de kortingskaart bedacht", aldus Elfrink.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 May 2020 om 13:30
    Supporters zijn altijd de lul. Zelfs als je een kaart hebt en er weer gedeeltelijk publiek toegelaten wordt dan nog heb je geen rechten om wedstrijden te zien als niet alles volledig open is. Altijd geld kwijt dus.
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›