Schwaab neemt afscheid: ''Dat typeert Daniel als mens''

0
Schwaab neemt afscheid: ''Dat typeert Daniel als mens''

Daniel Schwaab heeft vandaag afscheid genomen bij PSV, maar heeft desondanks gekozen om een deel van zijn salaris in te leveren. John de Jong is blij met zo'n speler. "Dit genereuze gebaar typeert Daniel als mens. We gaan hem missen."

"Ik kijk met een goed gevoel terug op de voorbije vier seizoenen. Spelen om de prijzen heeft als gevolg dat je hoogte- en dieptepunten mee maakt. Mijn tijd bij PSV vormt daarop geen uitzondering. Toch overheersen de positieve gedachten. Ik ben blij dat ik deze stap in 2016 heb gezet", zegt de Duitse verdediger op de clubsite.

Schwaab vindt het geen gekke gedachte dat hij salaris heeft ingeleverd. "PSV geeft me de ruimte om terug te keren naar mijn gezin. In de voorbije maanden heb ik die mogelijkheid ook gekregen. In mijn ogen is het logisch om dan een gedeelte van het salaris in te leveren. Ik ben immers niet meer actief voor PSV."

"Ik ben er trots op dat we ook met de hele groep een akkoord hebben bereikt over een tijdelijke salariskorting. We leven in een moeilijke tijd, maar het is goed dat iedereen beseft dat we de financiële gevolgen alleen samen kunnen oplossen", besluit Schwaab.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›