PSV-partners komen met geweldig initiatief met shirts voor ziekenhuizen

0
PSV-partners komen met geweldig initiatief met shirts voor ziekenhuizen

PSV heeft een initiatief vanuit Spanje overgenomen in Nederland. De vijf premium partners Philips, ASML, VDL, Jumbo en High Tech Campus Eindhoven besloten om de PSV-shirts die dit seizoen niet meer gebruikt worden te doneren aan de vier grote ziekenhuizen in de Brainport regio.

Het gaat hierbij om de volgende ziekenhuizen: Maxima Medisch Centrum, St. Anna Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Helmond Elkerliek Ziekenhuis.

"Het is belangrijk dat kinderen die hier binnenkomen voor een ingreep zich ontspannen voelen. Zo’n shirt kan ze helpen om zich wat zelfverzekerder te voelen op het moment dat ze naar een operatiekamer gaan", zegt Sandra, verpleegkundige in het Maxima Medisch Centrum, Veldhoven, op de officiële clubsite van PSV.

Ook Paul van Nunen, directeur van Brainport Development, is content met dit initiatief. "Een eenvoudige maar hele mooie manier om kinderen een hart onder de riem te steken wanneer zij een operatie of ziekenhuisopname moeten ondergaan. We hopen dat ze zich net een beetje sterker voelen in het shirt van hun PSV-helden. Vanuit het partnership waren alle partijen direct enthousiast om de shirts hieraan te doneren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›