Nilis blikt terug: ''Dat doet pijn. Waarom vragen ze mij dan?''

0
Nilis blikt terug: ''Dat doet pijn. Waarom vragen ze mij dan?''

Luc Nilis weet nog niet weer zijn toekomst ligt. De 52-jarige voormalig profvoetballer, die in het verleden furore maakte bij PSV, kan vanwege een aflopend contract weg bij VVV-Venlo.

"Ik voel de drang om het op een hoger niveau toe te passen. Er zijn opties, maar daar zeg ik voorlopig neen tegen", legt hij uit in gesprek met de Telegraaf. "Ik kan weer naar het buitenland, maar ver van huis gaan, is pas een optie als België of Nederland niets wordt. Ik heb nog even de tijd. Weet je, twee jaar geleden, voor ik naar VVV ging, ging ik iets eten met Dimitri De Condé", aldus Nilis.

"Hij had mij gebeld", vervolgt hij over het gesprek met de toenmalig sportief directeur van RC Genk.  "Ik leg hem uit hoe ik werk, allemaal heel tof. Alleen vroeg ik om binnen de drie weken iets te laten horen. Om te weten waar ik aan toe was. Nooit meer iets van gehoord. Dat doet pijn. Waarom vragen ze mij dan? Achteraf hoorde ik via via dat het financieel zogezegd niet haalbaar was. Maar er was niet eens over geld gepraat", besluit Nilis teleurgesteld. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›