'Gutierrez ziet transfer naar Mexicaanse topclub niet zitten'

1
'Gutierrez ziet transfer naar Mexicaanse topclub niet zitten'

Erick Gutierrez ziet een terugkeer naar Mexico vooralsnog niet zitten, zo weet Marca Claro te melden. De middenvelder van PSV stond in de belangstelling van Chivas Guadalajara, maar 'Guti' wil bij de club uit Eindhoven blijven. 

"‘Guti’ baalt ervan dat hij onder de vorige trainer Mark van Bommel niet is doorgebroken bij PSV. Net op het moment dat hij de stap naar een basisplek echt leek te zetten, kreeg hij een blessure aan zijn hand", blikt Rik Elfrink terug. "Daarna raakte hij zijn positie in het elftal weer kwijt en moest hij regelmatig genoegen nemen met een rol op het tweede plan."

"Gutiérrez heeft zich nooit negatief uitgelaten over Van Bommel en liet naar buiten toe altijd weten zich te willen voegen naar de wensen van de coach", vervolgt de verslaggever op de website van het Eindhovens Dagblad. "Dat hij niet het volle vertrouwen heeft gevoeld, is evenwel geen geheim. Overigens slaagde Gutíerrez er ook onder Ernest Faber niet in om een hoofdrol op te eisen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 May 2020 om 12:06
    Het siert hem enorm dat hij niet de makkelijkste weg kiest, maar wil slagen bij PSV. Ook nooit geklaagd onder MvB, goeie gast lijkt het. Ik hoop echt dat hij slaagt komend seizoen onder Schmit, kan me ook niet voorstellen dat zo’n trainer die van power houdt ‘wandelaar’ Rosario laat staan.
zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›