Hofland reageert verbaasd: ''Het blijft maf om te zien''

0
Hofland reageert verbaasd: ''Het blijft maf om te zien''

In de Bundesliga rolt de bal sinds afgelopen weekend weer. Voormalig PSV-speler en -jeugdtrainer Kevin Hofland keek uit naar de hervatting van het betaalde voetbal.

"Ik moet zeggen: ik heb wel echt genoten van het goede spel van Borussia Dortmund", vertelt Hofland in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat blijft bij mij toch het langst hangen. Het verlangen naar dat spelletje is zo groot en dan zie je direct geweldig spel van Dortmund."

"Uiteraard kijk ik ook met de blik van een trainer naar de huidige situatie", vervolgt de nieuwe hoofdtrainer van Fortuna Sittard. "Het blijft maf om te zien dat een trainer langs de zijlijn geen mondkapje hoeft te dragen, maar zijn assistenten in de dug-out wel. Zolang je coacht, hoeft het niet. Tja, dan blijf je wel gewoon langs de zijlijn staan. Het is niet zo dat ik denk: zo staan wij er over een paar maanden ook bij."

Hofland is benieuwd wanneer en hoe de Eredivisie hervat wordt. "Weet je, er is gewoon zoveel onzeker aan deze situatie. Over een tijdje kan de situatie weer anders zijn. Balen dat wij nog niet spelen? Nee, zo sta ik er niet in. Het kabinet is leidend. De experts in Nederland vertrouwen we. Ik vond het vooral heerlijk om weer eens goed voetbal te zien. Ik heb toch wel genoten", aldus de oud-speler van PSV.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›