Rutten duidelijk: ''Een officiële functie is nu niet aan de orde''

0
Rutten duidelijk: ''Een officiële functie is nu niet aan de orde''

Fred Rutten als opvolger van Gonzalo García of Ted van Leeuwen bij FC Twente? Het gaat er niet van komen, zo laat de 57-jarige oud-trainer van PSV weten.

"De mensen hier zijn enorm betrokken bij de club en dan krijg je elk jaar dit soort vragen. Dit is mijn club, dus als ik kan helpen, dan doe ik dat. Maar wel op mijn manier. Een functie als trainer of technisch directeur is nu niet aan de orde en dat was vorig jaar ook al zo. Binnen de raad van commissarissen is dit ook bekend", vertelt Rutten in gesprek met TC Tubantia

Rutten wil vrijheid hebben. "Ik vind dat ik zelf mag bepalen hoe ik mijn leven invul. Voor dit seizoen heb ik er voor gekozen me te laten opereren aan mijn heup, dat was echt nodig. Daarnaast zijn in vrij korte tijd mijn broer en zus overleden en ik wilde mijn handen vrij hebben toen ons vierde kleinkind werd geboren. Dan ga je toch nadenken over bepaalde dingen in het leven", vervolgt hij.

Wel is Rutten nog altijd adviseur van de RvC. "Als er een thema is waar niet voldoende inhoudelijke kennis over aanwezig is, kan ik mijn voetbaltechnische achtergrond inbrengen. Of ze er wat mee doen is aan de commissarissen", luidt zijn besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›