''PSV - Ajax in een leeg stadion kan ik me niet voorstellen, nee''

0
''PSV - Ajax in een leeg stadion kan ik me niet voorstellen, nee''

Vanwege het coronavirus wordt er tot 1 september nog geen betaald voetbal gespeeld in Nederland en de kans is groot dat er komend seizoen in het begin nog geen supporters welkom zijn bij de wedstrijden in de Eredivisie. 

Denzel Dumfries baalt van dat doemscenario. "Verschrikkelijk voor de mensen, vooral", legt de vleugelverdediger van PSV uit op de website van Voetbal International. "PSV-Ajax in een leeg stadion. Nee, dat kan ik me niet voorstellen. Maar het is nu eenmaal zo, we hebben de regels op te volgen. De onzekerheid blijft wel lastig. Het kan allemaal ieder moment weer veranderen. Maar er zijn mensen in het land die zwaardere problemen hebben, dus wie ben ik om te klagen?"

De spelers van PSV zullen zelf uiteindelijk ook een loonoffer doen om de club te helpen. "We hebben erover gesproken en er is een voorstel gedaan, waar we nog verder over gaan spreken", vervolgt hij. "Het is voor iedereen anders en we zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing. Zeker voor jongens die niet uit Nederland komen is het soms lastig, maar iedereen begrijpt dat dit nodig is", besluit Dumfries. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›