Primeur: PSV introduceert all in-seizoenkaarten voor supporters

0
Primeur: PSV introduceert all in-seizoenkaarten voor supporters

PSV biedt haar supporters voor het eerst in de clubhistorie de mogelijkheid om en all in-seizoenkaart te kopen. Deze geldt de komende twee jaar voor thuisduels in de eredivisie, het bekertoernooi en in Europees verband, maar het blijft ook mogelijk een reguliere seizoenkaart aan te schaffen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Mocht er door het coronavirus komend seizoen helemaal geen publiek welkom zijn in het Philips Stadion, dan is de all in-seizoenkaart eveneens geldig voor het seizoen 2022-2023. Tevens geeft PSV haar fans de mogelijkheid een nieuwe kaart aan te schaffen voor de helft van de prijs, waarmee de eerste negen thuiswedstrijden van het komende seizoen kunnen wordt bezocht.

Helemaal geen voetbal? Dan wordt de helft teruggestort. Als er meer dan negen duels worden gespeeld, zijn supporters verplicht wedstrijden bij te kopen voor 1/17 van de prijs van een hele seizoenkaart, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink namens het regionale medium.

PSV heeft een speciaal 'belteam' voor mensen met vragen. "In totaal zijn 35 mensen uit onze organisatie daarmee bezig", zegt commercieel directeur Frans Janssen. "Ook een aantal oud-voetballers helpt mee. Wij hopen heel veel mensen over de streep te kunnen trekken", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›