Timmermans doet beroep op PSV-supporters: ''Dat besef proef ik''

0
Timmermans doet beroep op PSV-supporters: ''Dat besef proef ik''

Vanwege de coronacrisis kan er tot 1 september geen betaald voetbal worden gespeeld en daardoor lopen de clubs veel inkomsten mis. Harrie Timmermans hoopt daarom dat zoveel mogelijk PSV-supporters hun seizoenkaart gaan verlengen.  

"We willen samen door de crisis", legt hij uit op de website van het Algemeen Dagblad. "Commercieel directeur Frans Janssen heeft er een mooie metafoor voor. Het is alsof je een zonvakantie in Noorwegen koopt. De kans dat het niet zonnig is, is groot", aldus Timmermans.

"Maar je hebt wel de mogelijkheid dat er plots toch zonnige dagen tussen zitten", vervolgt de voorzitter van de supportersvereniging PSV. "Zoals er ook kans is dat je gedurende het volgende seizoen toch met publiek speelt", erkent Timmermans, die een duidelijk advies heeft voor PSV. 

"Wil je een seizoenskaart aanbieden, moet het aanbod dusdanig zijn dat er wel iets tegenover staat, dat je het wel kunt uitleggen", adviseert hij. "Kijk, supporters lezen ook kranten en snappen wat er aan de hand is. Ze zijn bereid om mee te denken, want ook zij hebben het belang dat de club overeind blijft na de crisis. Dat besef proef ik", besluit Timmermans optimistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›