Vermeend PSV-target wacht rustig af: ''Hij weet wat ik wil''

0
Vermeend PSV-target wacht rustig af: ''Hij weet wat ik wil''

PSV en Feyenoord zouden naar verluidt interesse hebben in de diensten van Tobias Pachonik. De zaakwaarnemer van de rechtsback van VVV-Venlo liet echter weten dat beide clubs zich niet hebben gemeld. Toch voelt de 25-jarige Duitser zich vereerd. 

"Twee geweldige clubs", zegt Pachonik in gesprek met Voetbal International. "Kijk alleen naar de grote voetballers die er hebben gespeeld. Bij PSV Ronaldo, Memphis en natuurlijk Luc Nilis, die ons als trainer helaas gaat verlaten. En Feyenoord, de club van Robin van Persie. Leuk dat mijn naam met zulke clubs in verband wordt gebracht." 

Pachonik wacht rustig af. "Ik heb tegen zowel PSV als Feyenoord ook wel aardig gespeeld, dit seizoen. Maar ik weet niet wat er waar is van de interesse. Ik laat dat allemaal over aan mijn zaakwaarnemer, Ersin Akan. Hij weet wat ik wil", vervolgt hij.

Zijn doel is helder. "Dat ik stap voor stap wil toewerken naar het voor mij hoogst mogelijk niveau. Ik wil de beste speler worden die ik kan zijn. Ersin weet ook dat ik gelukkig ben in Nederland. Ik blijf hier heel graag nog een tijdje langer spelen", aldus Pachonik.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›