Nilis over 'gesnurk' Ronaldo: ''Zij vonden het ook niet normaal''

2
Nilis over 'gesnurk' Ronaldo: ''Zij vonden het ook niet normaal''

Luc Nilis bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn samenwerking met Ronaldo. De voormalig profvoetballer, die tegenwoordig werkzaam is bij VVV-Venlo, heeft ook nog een fraaie anekdote over zijn eerste ontmoeting met de Braziliaan. 

"Wij namen deel aan een toernooi in het Olympisch Stadion van Barcelona", blikt hij terug op de website van VI. "Ik hoorde dat Ronaldo, een zeventienjarige Braziliaan die de club gekocht had, mijn kamergenoot zou worden. Ronaldo had een lange vlucht achter de rug en hij viel als een blok in slaap", aldus Nilis. 

"Maar hij snurkte als een varken en in die omstandigheden kon ik onmogelijk op dezelfde kamer blijven liggen", vervolgt hij. "Ik riep de teammanager en dokter erbij om het gesnurk te beluisteren en zij vonden het ook niet normaal. Ze hebben Ronaldo onderzocht en wat bleek? Hij snurkte door een aandoening van zijn keelamandelen", verklapt Nilis. 

"De dokters hebben die klieren pas tijdens de winterstop operatief kunnen verwijderen en al die tijd heeft hij uiteraard alleen geslapen", vertelt de Belg, die door Ronaldo in een interview werd genoemd als speler waar hij het meest aan heeft gehad. "Hij zal misschien geoordeeld hebben dat ik hem geholpen heb aan zijn transfer naar Barcelona." 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 30 Mar 2020 om 22:26
  • Quote van 30 Mar 2020 om 19:03
   Nilis, Ronaldo, Romario was net weg, wat een tijden. Nu hebben we Lammers, Gakpo en Bruma voorin lopen. Tja ....
  Ja, dat is wel een slagje minder helaas...
 • 30 Mar 2020 om 19:03
  Nilis, Ronaldo, Romario was net weg, wat een tijden. Nu hebben we Lammers, Gakpo en Bruma voorin lopen. Tja ....
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›