''Terugtreden van Van den Heuvel niet geïnitieerd door Schmidt''

0
''Terugtreden van Van den Heuvel niet geïnitieerd door Schmidt''

PSV heeft zondagavond bekend gemaakt dat Mart van den Heuvel na dit seizoen een stapje terug doet en zal terugtreden als teammanager van de A-selectie. Rik Elfrink is vol lof over de Veldhovenaar, die komende maand zijn 67e verjaardag viert. 

"Hij zat alleen al in de eredivisie meer dan duizend wedstrijden van PSV op de bank en reisde met de club de hele wereld rond", schrijft hij. "Of het nou een trainingskamp was, een Europees uitduel, een thuiswedstrijd of oefenpotjes, een training op De Herdgang, hij was overal en altijd bij de A-selectie. Mart van den Heuvel groeide uit tot clubicoon, zonder prominent speler, trainer of directielid te zijn geweest."

"Hij geldt als een goedzak met een PSV-hart, die elke seconde van de dag voor de spelers of staf klaarstaat. Als er een auto van een PSV'er uit de sloot moest worden getrokken, een internetverbinding aangesloten moest worden of een verhuizing begeleid diende te worden: Van den Heuvel knapte het klusje zelf op of regelde hulp. Zonder zelf op de macht uit te zijn, groeide hij uit tot onderkoning bij PSV." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›