''Bij PSV is hij binnengekomen met de status van gearriveerde speler''

0
''Bij PSV is hij binnengekomen met de status van gearriveerde speler''

Jan Olde Riekerink volgt Bruma nog altijd op de voet. De oud-trainer van de teleurstellende aanvaller zag hem schitteren onder zijn hoede. Bij Galataseray speelde Bruma fantastisch. 

"Toen PSV hem aantrok, heb ik me op basis van mijn ervaringen met hem heel positief uitgesproken. Alleen gedijt talent niet in elke omgeving op dezelfde manier", vertelt Olde Riekerink in Voetbal International. "Bij Galatasaray was hij een jonge jongen, werd hij in bescherming genomen en begeleid door grote namen om zich heen. Bij PSV is hij binnengekomen met de status van gearriveerde speler. Wellicht heeft hij daar moeite mee, helemaal als hij die status niet gelijk weet waar te maken. Bruma is namelijk een gevoelige jongen."

Bruma mist volgens Olde Riekerink bovendien een speler als Sneijder, die een speler met de snelheid van Bruma fantastisch weg kon sturen en hem daarmee gevaarlijk kon laten worden. "Wesley Sneijder kon hem perfect wegsteken, dat was een geweldig wapen. Als Bruma de bal vooral in zijn voeten krijgt, zie je hem vaker vastlopen en verzanden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›