''Dat is van PSV zo treurig egoïstisch dat het bijna satire is”

2
''Dat is van PSV zo treurig egoïstisch dat het bijna satire is”

We weten nog altijd niet hoe het huidige seizoen nou gaat eindigen. Zowel in de Eredivisie als in de Keuken Kampioen Divisie is er weinig eensgezindheid over hoe het seizoen nou af zou moeten lopen. 

Leon ten Voorde, verslaggever van de Tubantia, ziet het mede ogen aan.  In een vergadering met de betrokken clubs probeerde iedereen haar eigen hachje te redden, aldus Ten Voorde. De clubwatcher van FC Twente ziet dat "bijna alle clubs te laf zijn om hun standpunt over het al dan niet voortzetten van de competitie met hun achterban te delen. Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club."

"Laat de voorzitter van Feyenoord - wie is dat eigenlijk? - maar eens zeggen wat de grootste volksclub van het land wil met de rest van het seizoen. En waarom horen we Edwin van der Sar nergens? Opeens voelen ze zich in Amsterdam blijkbaar niet meer verheven boven de rest", schrijft ten Voorde. "Dat ze bij PSV al hebben geopperd dat de eindstand van vorig seizoen gebruikt moet worden bij de verdeling van de Europese plekken is zo treurig egoïstisch dat het bijna satire is", besluit Ten Voorde.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Mar 2020 om 15:21
    Iedereen preekt voor eigen parochie. Het voorstel va. PSV is overigens echt wel lachwekkend inderdaad. Buiten het feit dat Ajax dan kampioen zou zijn.
  • 29 Mar 2020 om 14:08
    Wat moet ik als PSV fanaat nu met een nobody als Leon ter Voorde, watcher van notabene FC Twente en verslaggever van Tubantia. Wat is Tubantia in hemelsnaam. Geef ons PSV of niets. Is van Aanholt al binnen en Rodriguez vertrekt, duik daar eens in!
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›