PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

Romero laat klasse zien: ''Vergeet niet dat hij pas 21 jaar is''

0
Romero laat klasse zien: ''Vergeet niet dat hij pas 21 jaar is''

Julian Iglesias Grinspon volgt de ontwikkelingen van Maximilian Romero op de voet en denkt dat de Argentijn eindelijk weer op de goede weg is. De journalist ziet een andere Romero dan in zijn tijd bij PSV.

"In het eerste half jaar had hij moeite om de tactische discipline te begrijpen en raakte hij zijn basisplaats kwijt, maar de laatste maanden ziet het er steeds beter uit wat hij laat zien. Hij heeft een heel goede start van 2020 en is bij veel goals betrokken", zegt Grinspon tegenover Goal.

In 22 wedstrijden kwam Romero tot zeven treffers en vier assists. "Veel van die treffers kwamen bovendien tot stand in de laatste weken. Vélez opereert als een dynamisch geheel, heel aanvallend. Qua spelopvatting heeft het wel iets weg van Liverpool, al is dat natuurlijk van een ander niveau", vervolgt Grinspon, die hem vergelijkt met Firmino. "Op die manier heeft hij een heel belangrijke taak in het elftal. Hij is een sleutelspeler geworden en je ziet zijn vertrouwen groeien."

"Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is. Er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft. Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van de club zijn", aldus Romero.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›