PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

PSV-supporters helpen Voedselbank Eindhoven met mooie actie

0
PSV-supporters helpen Voedselbank Eindhoven met mooie actie

Door het coronavirus komen hulporganisatie wellicht in de problemen en dat willen supportersverenigingen Lighttown Madness en Boys from the South een stokje voor steken. De PSV-fans helpen de Voedselbank Eindhoven en zijn een actie gestart.

Eerder lieten de PSV-supporters zich ook al vanaf de goede kant zien door een spandoek te maken voor de zorgmedewerkers en nu gaan ze weer voor een maatschappelijke bijdrage. De voedselpakketten zijn samengesteld door Jumbo en komen terecht bij de Voedselbank, die ze verdeeld onder mensen die daar recht op hebben. 

Volgens het Eindhovens Dagblad hebben de supportersgroeperingen hebben een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor supporters die meedoen aan de actie, waaronder shirts en schoenen van PSV’ers. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›