PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

Gakpo geeft Netflix-tips: ''Vis a Vis en Queen of the South''

0
Gakpo geeft Netflix-tips: ''Vis a Vis en Queen of the South''

Vanwege het coronavirus kan er voorlopig nog (lang) niet gevoetbald worden en daardoor zitten ook de spelers van PSV noodgedwongen thuis. Cody Gakpo heeft op de website van de club uit Eindhoven laten weten wat hij doet om de verveling tegen te gaan. 

“Heel veel series kijken en ik probeer het hier thuis een beetje schoon te houden. Opruimen dus", vertelt de talentvolle vleugelaanvaller, die ook een aantal Netflix-tips geeft. “Vis a Vis, Queen of the South en hoe heet ie nou? Ah Roman Empire. Check de bio’s maar of het jullie aanstaat. Ik vind het alle drie spannend.”

In tegenstelling tot veel andere voetballers, speelt Gakpo geen FIFA. “Ik heb mijn PlayStation al heel lang niet aangeraakt", reageert hij. "Het wordt eens tijd om Call of Duty op te pakken. Dat ga ik in deze periode denk ik wel doen", aldus Gakpo, die ook veel muziek luistert. “A Boogie wit da Hoodie heeft een nieuw album uitgebracht. Dat vind ik leuk om nu te luisteren dus ik denk dat één van die nummers op één staat.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›