Lol! De Speld: 'Derksen zat er maar liefst 9 wedstrijden naast'

0
Lol! De Speld: 'Derksen zat er maar liefst 9 wedstrijden naast'

De Speld ziet dat de zogenaamde 'kenners' er dit seizoen compleet naast zitten met hun voorspellingen over het voetbalseizoen. De satirische website toont zich kritisch over de 'vooruitziende blik' van onder andere Johan Derksen. 

"Aan het begin van elk nieuw voetbalseizoen rollen analisten, presentatoren en kenners over elkaar heen om hun voorspellingen voor het voetlicht te brengen. De één zag Ajax kampioen worden, de ander RKC degraderen en weer een ander zag een verrassende rol voor Willem II weggelegd. Allemaal leuk en aardig, maar dit jaar zaten ze er allemaal naast. Dat weigeren we te accepteren."

"Johan Derksen is misschien wel de meest bekende analist van het land, maar dat zal niet op basis zijn van zijn goede voorspellingen. Hij zag namelijk Ajax na 34 wedstrijden bovenaan eindigen, maar hij zat er maar liefst 9 wedstrijden naast."

"Dat óók vrouwen niet kunnen voorspellen, bewijst Dione de Graaff. De Studio Sport-presentatrice voorspelde aan het begin van het seizoen een bekerfinale. Nou, dat moeten we nog maar eens zien."

"Humberto Tan werkte vroeger óók voor Studio Sport, maar nu al te lang niet meer, blijkt uit zijn voorspelling. Hij voorspelde play-offs voor Willem II, FC Utrecht, Vitesse en PSV. WELKE PLAY-OFFS HUMBERTO?!"

Klik hier om het volledige stuk te lezen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›