PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

Numan blikt terug: ''We zaten te gieren van het lachen''

0
Numan blikt terug: ''We zaten te gieren van het lachen''

In het seizoen 1995/1996 vloog PSV in de winterstop naar Indonesië, maar de vlucht er naartoe was allesbehalve prettig. Arthur Numan herinnert zich de vlucht nog als de dag van gisteren.

"Dat vliegtuig ging alle kanten op, we schrokken ons rot. De landingsbaan lag tussen twee bergen in en het was verschrikkelijk slecht weer. Door het onweer, de regen en de stevige wind werden wij werkelijk waar alle kanten opgesodemieterd", zegt Numan in PSV Magazine. "Man, het zweet stond echt onder m'n oksels. Niet normaal."

Ook een reisje met de bus verliep niet zonder problemen: de PSV-delegatie belandde in een greppel naast de weg. "Je rijdt daar echt in de rimboe hè, echt in the middle of nowhere. We schrokken ons helemaal rot. Dat is ook lekker dan, zei ik tegen Advocaat. Het is net als bij een zinkend schip: de kapitein verlaat als laatste het busje, maar jij gaat er als eerste uit! We zaten te gieren van het lachen daar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›