PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

Derksen: ''Dat vonden ze bij PSV heel vervelend aan Van Bommel''

0
Derksen: ''Dat vonden ze bij PSV heel vervelend aan Van Bommel''

Mark van Bommel werd eerder dit seizoen ontslagen bij PSV vanwege de tegenvallende resultaten. Volgens Johan Derksen heeft Hans van Breukelen het laatste zetje gegeven.

Van Bommel deed het volgens de analist zelf echter ook niet handig, omdat hij lekte naar de media. "PSV vond Van Bommel een goede trainer, maar ze vonden het het ergste dat hij lijntjes had naar de media", zegt Derksen bij Veronica Inside.

"Alles wat binnen PSV speelde kwam bij bevriende journalisten in de krant", meent Derksen. "Dat vonden ze heel vervelend aan Van Bommel. Ik had vroeger ook m'n vaste klantjes waardoor ik altijd alles wist. Als dank hield je die jongens een beetje uit de wind. Ze deden het ook voor hun eigen veiligheid."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›