PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

Koeman in onzekerheid: ''Wat gaat hij op termijn doen bij PSV?''

0
Koeman in onzekerheid: ''Wat gaat hij op termijn doen bij PSV?''

Ronald Koeman zou deze week met het Nederlands elftal bijeenkomen in Zeist. Het coronavirus gooide echter roet in het eten. De bondscoach zit daardoor in onzekerheid.

"Voorlopig hebben wij als staf alles geschrapt", zegt Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er zijn geen wedstrijden om te bespreken en geen actuele prestaties van spelers. Het kantoor in 'Zeist' is ook tot nader order dicht. Eerst zullen competities weer van start moeten gaan. En je zult moeten weten of je met Oranje nog iets gaat doen voor de zomer."

"Tussen 1 en 9 juni staat nu formeel nog een interlandweek op de kalender, al ga ik er al niet meer vanuit dat die doorgaat", vervolgt de bondscoach. "In dat geval wordt de Nations League weer het eerste evenement. Daarin kennen we onze tegenstanders al. Er valt even niks voor te bereiden, hooguit dat. Maar ook pas te zijner tijd, want de Nations League start in september."

Koeman strikte Ruud van Nistelrooy als assistent voor het komende EK. Waarschijnlijk sluit hij nu in mei 2021 aan bij Oranje. "Wat mij betreft wel", aldus Koeman. "We hebben er contact over. Ik zie graag dat hij ons komt versterken in de periode van een EK. Het zal grotendeels aan Ruud zelf liggen wat er mogelijk is. Hoe gaat zijn trainersloopbaan er na komend seizoen uit zien? Wat gaat hij op termijn doen bij PSV?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›