PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

FC Groningen-directeur: ''Het was een initiatief vanuit PSV''

0
FC Groningen-directeur: ''Het was een initiatief vanuit PSV''

De coronacrisis houdt alle clubs in de Eredivisie flink bezig. De competitie ligt tot 1 juni stil, maar toch leven de selecties van de clubs niet helemaal gescheiden.

Uit het oogpunt van een gelijk speelveld voor alle clubs werd er in de eredivisie een gezamenlijke afspraak gemaakt dat één keer in de week de selecties mochten worden opgeroepen om naar de club te komen, uiteraard met inachtneming van alle regels, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

"Het was een initiatief vanuit PSV", vertelt algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen. De selectie van FC Groningen kwam afgelopen zaterdag naar het trainingscomplex. "In vijf circuits zijn de spelers zaterdag helemaal getest en zonder douchen zijn ze weer huiswaarts gekeerd."

"Uiteraard hebben we ook daarbuiten dagelijks contact met ze", vervolgt Gudde. "Het was wel een vreemde gewaarwording. De staf was er de hele dag van negen tot vijf. De jongens kwamen in tweetallen aan. Voor hen was het mooi dat ze in ieder geval weer eens één andere jongen live konden zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›