Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV''

3
''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV''

PSV neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Feyenoord. In Eindhoven is het vertrouwen gegroeid na drie overwinning op rij. Clubwatcher Reon Boeringa is benieuwd of trainer Ernest Faber vasthoudt aan zijn opstelling.

"Nu PSV zelfvertrouwen en houvast heeft verkregen, is het de vraag in hoeverre Faber het al tijd vindt om binnen zijn elftal door te selecteren", schrijft Boeringa in Voetbal International. "Centrale verdediger Daniel Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV, op het middenveld is het duo Hendrix-Rosario verdedigend van waarde, maar aan de bal zeer flets."

Boeringa weet dat er andere opties zijn binnen de selectie van PSV. "Langs de lijn staan met Timo Baumgartl en Érick Gutiérrez twee prima alternatieven te trappelen. Het woord is aan Faber", aldus de journalist, die Denzel Dumfries symbool vindt voor de wederopstanding van PSV.

"Hij is de laatste weken terug als nooit tevoren", weet Boeringa. Verdedigend staat hij zijn mannetje, wanneer PSV de bal heeft bestrijkt hij de complete rechterflank in zijn eentje. Door zijn enorme loopvermogen zorgt hij regelmatig voor gevaar in de vijandelijke zestien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Feb 2020 om 21:54
    Volgens de Jong is het nu niet het juiste moment om te kopen zoals in april tot en met augustus en december tot februari...
  • 27 Feb 2020 om 20:06
    Precies. Goede peer voor in de groep misschien maar spelen moet ie niet meer.
  • 27 Feb 2020 om 18:30
    Dat roepen 100.000 man al maanden aan een stuk. Jammer dat er niks verandert...
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›