''Ten Hag pruimden we niet, omdat hij geen humor heeft''

0
''Ten Hag pruimden we niet, omdat hij geen humor heeft''

Acteur en PSV-fan Frank Lammers kan niet wachten tot komende zondag, wanneer zijn club het opneemt tegen Feyenoord. Daarnaast staat Ajax - AZ op het programma. Waar de goede vorm in Eindhoven langzaamaan terugkeert, loopt het bij Ajax de laatste weken stroef. 

Als Brabander in de hoofdstad is het genieten geblazen voor Lammers, bekend van de serie Undercover en de reclames van de Jumbo. "Dan gaan ze altijd zo mooi mopperen hier, schitterend om te zien. Dan is alles tegen ze...", vertelt Lammers voor de camera van VoetbalPrimeur

PSV lijkt het weer aardig op de rit te hebben, de sfeer is in ieder geval verbeterd. "Dat moeten wij te allen tijde bewaren in Eindhoven en ik denk dat Ernest Faber dat goed doet, gewoon heel ontspannen, met humor. Dat hoort bij de club en dat moeten we vooral niet veranderen", luidt het vervolg.

Volgens Lammers past niet iedereen bij PSV. "Ik weet nog dat Ten Hag assistent was bij ons. Maar die pruimden we niet, omdat hij geen humor heeft. Dat was onder Mark van Bommel ook een beetje weg. Maar nu gaat het weer de goede kant op", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›