Hiele: ''De aanvalslust van Rodriguez kan een valkuil zijn''

0
Hiele: ''De aanvalslust van Rodriguez kan een valkuil zijn''

PSV en Feyenoord nemen het komende zondag tegen elkaar op. Voormalig speler van beide clubs, Joop Hiele, verwacht een gelijkopgaande wedstrijd, waarin het ook zal eindigen in een remise.

"Berghuis verkeert in grootse vorm. Tegenover de linksback van PSV, Ricardo Rodríguez, is de kans aanwezig dat hij de ruimte gaat krijgen om de wedstrijd te beslissen. Rodríguez maakt een solide indruk, maar doet vaak mee met de aanval. Dat kan een valkuil zijn waar Berghuis op zal azen", zegt Hiele in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Hiele verwacht dat Feyenoord op de counter wil gaan spelen. "Wat ik weet van Advocaat, is dat hij zijn ploeg taakbewust wil laten spelen. Alle linies moeten goed worden neergezet, om van daaruit te voetballen. Hij wil PSV vanuit de omschakeling pijn doen. Zolang het 0-0 staat, zal het spel enigszins over en weer gaan."

"Ik denk wel dat als Feyenoord de score opent, PSV een lastige middag tegemoet gaat. Een doelpuntrijk duel gaat het niet worden als je het mij vraagt. Ik voorspel een remise: 1-1", sluit Hiele af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›