Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club''

0
Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club''

Jong PSV neemt het vrijdagavond op tegen koploper SC Cambuur. De nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie speelde afgelopen weekend nog met 1-1 gelijk tegen TOP Oss. PSV TV-verslaggever Koen Heesakkers zag dat Jong PSV het moeilijk had.

"Jong PSV heeft het lastig tegen ploegen die inzakken en weinig ruimtes weggeven. De ploeg kwam wel op voorsprong door Noni Madueke. Dan verwacht je dat je wat meer ruimte krijgt, maar dat was niet het geval", zegt Heesakkers tegenover PSV TV.

Yannick van Osch merkte ook dat het een moeizame wedstrijd was. "Een slechte wedstrijd. Een saaie wedstrijd voor de toeschouwer", zegt de doelman, die een tegentreffer kreeg uit een vrije trap. "Ik zit er nog wel aan. Misschien had ik iets meer in het midden moeten staan."

"Dat zijn de mooiste wedstrijden. Die wil je graag spelen", doelt Van Osch op de wedstrijd tegen SC Cambuur. De doelman wacht in spanning af of zijn contract wordt verlengd. "Ik voel vertrouwen van de club. Binnenkort heb ik daar een gesprek over. We gaan het afwachten en kijken wat het beste is voor mij en PSV", aldus Van Osch.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›