Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Eerste topper voor Thomas: ''Hier ben ik voor naar PSV gekomen''

0
Eerste topper voor Thomas: ''Hier ben ik voor naar PSV gekomen''

Ryan Thomas keerde deze winter terug in de wedstrijdselectie van PSV en zag dat direct al beloond worden met een basisplaats. De Nieuw-Zeelander heeft veel meegekregen van de commotie tijdens de crisis bij PSV.

"Het was heel lastig, vooral omdat we goed begonnen aan het seizoen", zegt Thomas in gesprek met PSV TV. "Ik begon met hard trainen en wilde minuten maken. Maar het was heel zwaar en ook de komende maanden was niet gemakkelijk. Maar als je er zo lang uit bent geweest, richt je je vooral op fit worden en in de goede vorm komen."

Voor de middenvelder wacht komend weekend zijn eerste topper in dienst van PSV. "Hiervoor ben ik naar PSV gekomen. Ik kijk er heel erg naar uit, vooral omdat ik er 18 maanden uit ben geweest. Ik ben er helemaal klaar voor. Ik heb er heel veel zin in."

Volgens Thomas is er weinig veranderd in de spelersgroep. "We richten ons vooral op het winnen van de wedstrijden. Het maakt ons niet uit of ze boven of onder ons staan. Dat is onze instelling voor de rest van het seizoen. We moeten ons kwalificeren voor Europees voetbal", vervolgt hij. "We richten ons van wedstrijd tot wedstrijd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›