Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Van Egmond verdedigt VAR-keuze: ''Hebben vertrouwen in beide mannen''

0
Van Egmond verdedigt VAR-keuze: ''Hebben vertrouwen in beide mannen''

Dick van Egmond staat nog steeds achter de aanstelling van Clay Ruperti en Rob Dieperink als VAR bij de toppers tussen Ajax en AZ en PSV en Feyenoord.

"Clay en Rob hebben de afgelopen twee jaar aangetoond dat ze twee van de beste videoscheidsrechters zijn" vertelt scheidsrechtersbaas Van Egmond tegen De Telegraaf. "Dennis Higler en Serdar Gözübüyük weten dat en hebben alle vertrouwen in beide mannen."

Dat Björn Kuipers dit jaar opvallend genoeg nog geen VAR is geweest, klopt volgens Van Egmond. "Björn heeft aangegeven zich in zijn laatste jaren als scheidsrechter te willen richten op die taak en zowel nationaal als internationaal niet te vaak als VAR te willen worden ingezet", besluit Van Egmond.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›