Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Obispo oogst lof bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

0
Obispo oogst lof bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Geert Brusselers vindt het mooi om te zien dat enkele spelers die hij in de jeugd van PSV onder zijn hoede had nu doorbreken in het betaald voetbal. Hij was in Eindhoven de trainer van de O19.

Anno 2020 is de oefenmeester echter niet meer actief op De Herdgang, maar leidt hij een vierjarig project dat door het ministerie van sport in Saudi-Arabië is opgezet. "In 2018 ben ik bij PSV vertrokken, waar ik een mooie lichting mocht trainen", zegt Brusselers in het Eindhovens Dagblad.

Onder meer Armando Obispo ziet hij ver komen. "Van hem heb ik ook hoge verwachtingen. Op zijn twintigste leidt hij nu de verdediging van Vitesse. Dat gaat op die leeftijd met ups en downs, maar ik denk dat hij net als Cody (Gakpo, red.) van waarde gaat worden voor PSV", aldus Brusselers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›