KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg Eretitel voor Van den Heuvel: ''Een clubman pur sang'' Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer''

''Ik wilde zo mijn best doen, maar na tien minuten was ik al op''

0
''Ik wilde zo mijn best doen, maar na tien minuten was ik al op''

Ryan Thomas keerde in de winterstop terug bij PSV en kreeg direct een basisplaats. De Nieuw-Zeelander krijgt een iets aanvallendere rol en stelt Ernest Faber niet teleur. De middenvelder merkt dat het goed gaat.

"De media-aandacht is toegenomen en ik moet meer handtekeningen uitdelen aan de kinderen hier", zegt Thomas in gesprek met PSV TV. Thomas had het niet verwacht. "Ik ben meer een controlerende speler. Voorin voetballen stond dus niet op nummer één op mijn to do-list. Maar ik ben als nummer 10 een belangrijke schakel in het team, hopelijk kan ik deze lijn doortrekken."

De middenvelder beweert soms nog steeds last te hebben van zijn knieblessure, vooral de revalidatie. "Ik wilde zo mijn best doen, maar na tien minuten was ik al op. Toen keek ik naar de klok en dacht ik: nog twintig minuten. Nu ben ik een stuk minder nerveus voor wedstrijden, maar ik moet nog steeds een beetje wennen", aldus Thomas.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›