Kritiek op Lozano: ''Hij moet harder werken en beter worden''

0
Kritiek op Lozano: ''Hij moet harder werken en beter worden''

Napoli speelt dinsdagavond de lastige thuiswedstrijd tegen FC Barcelona in de achtste finale in de Champions League. Trainer Gennaro Gattuso heeft kritiek geuit aan het adres van aanvaller Hirving Lozano. De Mexicaan komt niet meer in de plannen voor van Napoli.

"Lozano moet harder werken en beter worden om er klaar voor te zijn", zegt Gattuso op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel van dinsdagavond. "Op dit moment heb ik andere kwaliteiten nodig, kwaliteiten die hij niet heeft. Dat betekent dat ik momenteel geen plaats voor hem heb in mijn team."

Volgens Gattuso is Lozano niet de enige die niet hard genoeg werkt. "Het is niet alleen Lozano, laat dat duidelijk zijn. Er zijn ook andere spelers die harder moeten werken. Zij zijn net zo belangrijk als Hirving, maar ook zij spelen niet op dit moment."

Lozano kwam afgelopen zomer voor 42 miljoen euro over van PSV. De 24-jarige Mexicaan is de duurste aankoop in de clubhistorie van Napoli. Lozano kwam dit seizoen 23 duels in actie, waarin hij drie keer scoorde en twee assists gaf. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›