''Max wil laten zien dat hij ook bij PSV kan slagen''

1
''Max wil laten zien dat hij ook bij PSV kan slagen''

PSV betaalde Vélez Sarsfield ruim twee jaar geleden tien miljoen euro voor Maximiliano Romero. Zijn zaakwaarnemer, Emiliano Uria, is ervan overtuigd dat Romero nog gaat slagen bij PSV.

Uria vindt dat Romero te weinig kansen krijgt. "Kijk naar Luis Suárez, die had een moeilijke start bij FC Groningen en pikte het daarna op", begint de zaakwaarnemer tegen Voetbal International. "Afgelopen zomer hebben we Marcos Senesi nog naar Feyenoord gebracht. Hij had een aanpassingsperiode nodig, maar is nu een heel belangrijke speler voor de club. Dat had Maxi nodig, alleen heeft hij bij PSV nooit de kans en ruimte gekregen die jonge spelers nodig hebben. Speeltijd, de mogelijkheid om fouten te maken. Hij heeft erg weinig kansen gehad."

Romero zijn zaakwaarnemer weet nog niet wanneer PSV met meer duidelijkheid komt voor volgend seizoen. "Maxi speelt tot eind juni voor Vélez en heeft nog een contract voor drie jaar. Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is, er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft. Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van de club zijn", besluit Uria.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Feb 2020 om 17:42
    Dit zou een goed moment zijn om de spits positie te vullen samen met lammers
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›