Derksen kraakt PSV-middenveld: ''Dat zijn Willem II-spelers''

1
Derksen kraakt PSV-middenveld: ''Dat zijn Willem II-spelers''

PSV won afgelopen zondag op bezoek bij Vitesse. In de Gelredome werd het 1-2 voor de Eindhovenaren. De mannen van Veronica Inside zijn nog steeds niet overtuigd van het spel van PSV.

"Er zijn er op dit moment drie die geld waard zijn bij PSV. Ihattaren, Gakpo en Dumfries. De rest is niets waard", vertelt Rene Van der Gijp. "Die Rosario en die Hendrix, niks speelt hem naar helemaal niks." Johan Derksen weet wel waar Rosario en Hendrix beter passen. "Dat zijn Willem II-spelers." 

Van der Gijp zag ook verdediger Schwaab in de fout gaan bij de eerste goal. "Die fout van Schwaab, dat zag ik al na een bal verkeerd gaan." Derksen snapt niet dat Schwaab nog zo in de fout kan gaan. "Hoe is het nou mogelijk dat spelers als Schwaab en Blind bij Ajax, zulke grote fouten maken. Op die leeftijd moet je die niet meer maken." 

Hans Kraay Jr. ziet wel progressie bij de Eindhovenaren. "Ze spelen nu al drie keer achter elkaar met dezelfde opstelling, en de meeste mensen hadden niet verwacht dat Ryan Thomas, die eigenlijk een controleur is, bijna tweede spits kan spelen. Dan speelt Gakpo nog een beetje hangend en Ihattaren een beetje hangend. Rosario en Hendrix zijn weer in ere hersteld, en zelfs Gutierrez viel behoorlijk in. Dat helpt wel natuurlijk", aldus Kraay Jr.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Feb 2020 om 18:44
    Nou, ik moet zeggen, hierover ben ik het met ze eens. (Doet wel een beetje pijn om dit te schrijven)
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›