KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg Eretitel voor Van den Heuvel: ''Een clubman pur sang'' Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer''

''Het meest opvallende is dat Doan bij PSV op de bank is beland''

2
''Het meest opvallende is dat Doan bij PSV op de bank is beland''

PSV speelt zondag 8 maart de belangrijke uitwedstrijd op bezoek bij FC Groningen, maar de kans is groot dat Ritsu Doan op de bank begint tegen zijn oude club. Rik Elfrink ziet namelijk dat trainer Ernest Faber tot nu toe weinig gebruik maakt van de Japanner. 

"Ondanks harde ingrepen en een paar matige resultaten zijn over het bewind van Faber nog weinig wanklanken bij PSV te horen geweest", schrijft hij op de website van het Eindhovens Dagblad. "Ook hij heeft de nieuwelingen van afgelopen zomer vooral op de bank gezet en gunt hen nauwelijks speeltijd, maar het lukt PSV nu beter om de bekende kikkers in de kruiwagen te houden", aldus Elfrink. 

"Naar buiten toe geeft de nieuwe coach aan iedereen te willen helpen en waarderen, maar ook hij kan maar elf spelers opstellen", vervolgt hij. "Meest opvallende is misschien nog wel dat Ritsu Doan, waarmee Faber eerder werkte bij FC Groningen, bij PSV op de bank is beland. De Japanner was minder vaak beslissend dan in Groningen, maar maakte voor de winterstop zeker niet de slechtste indruk bij PSV." 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Feb 2020 om 16:32
    Niet de slechtste (want dat zijn Rosario, Bruma en Schwaab), maar hij voegt ook helemaal niks toe onze Japanner.
  • 18 Feb 2020 om 16:26
    En Baumgartl... en Guti...
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›